SEMH

Uitsluitend bedrijven die SEMH gecertificeerd zijn, kunnen lid worden van de NVMCZ. De SEMH is een onafhankelijke stichting die een keurmerk geeft aan leveranciers van medische hulpmiddelen met hoogwaardig kwaliteitswerk.

Toetsing

Een SEMH erkende leverancier is een professional (groot of klein) die door opleiding en jarenlange ervaring precies weet hoe te handelen en welk advies het beste bij de cliënt past. De erkende leverancier levert een hulpmiddel dat goed is afgestemd op de zorgvraag en ook de nazorg wordt goed in de gaten gehouden. De procedures en processen in een bedrijf worden jaarlijks getoetst en bij goedkeuring wordt het SEMH-certificaat uitgereikt.

Rechtstreeks declareren

Mammacare-bedrijven die SEMH gecertificeerd zijn (MammaCare certificering MMC) én een contract met de zorgverzekeraars hebben, kunnen rechtstreeks bij deze verzekeraars in Nederland declareren. Verzekeraars weten namelijk dat deze bedrijven kwaliteit leveren. Deze rechtstreekse declaratie betekent weer extra service naar de cliënt, want de consument hoeft de rekening daardoor niet voor te schieten

De leden van NVMCZ

De leden van NVMCZ

© 2021 NVMCZ – Privacybeleid NVMCZ

Webdesign gerealiseerd door Vossystems