Bestuur

Op 14 februari 2021 is de oprichting van de NVMCZ een feit. We zien onder onze leden dat er behoefte is aan een proactieve en deskundige branchevereniging en hopen veel voor jullie te gaan betekenen. Het bestuur is gekozen en bestaat uit Jolanda de Schepper (voorzitter), Mary Springer (penningmeester), Shirley de la Croix (secretaris). Mireille Korst en Petra Kwakman zijn als algemeen lid bij het bestuur betrokken.

Heeft u een vraag?
Neem dan gerust contact met ons op.

Jolanda de Schepper

Jolanda de Schepper

Voorzitter

Mijn naam is Jolanda de Schepper. Ik ben van origine wijkverpleegkundige en heb een lange historie in de wijkverpleging. Sinds 2016 werk ik als mammacare-adviseur. Ik vind het essentieel dat de belangen van de mammacare-branche goed vertegenwoordigd worden in het veld van de gezondheidszorg. Daarom ben ik er trots op om in eerste bestuur van de NVMCZ de voorzitter te mogen zijn.

Mary Springer

Mary Springer

Penningmeester

Ik verkoop al jaren borstprotheses en heb vele ontwikkelingen kunnen volgen. Mijn bedrijf bestaat uit 2 onderdelen. Door mijn ervaring als mammacare-adviseur hoop ik het nodige te betekenen voor dit bestuur. Bovendien heb ik namens dit bestuur zitting in de raad van advies MMC van de SEMH. Ik ben al vaker penningmeester van een bestuur geweest en vind het leuk om dit voor de NVMCZ te mogen doen.

Shirley de la Croix

Shirley de la Croix

Secretaris

Sinds 2019 ben ik mammacare-adviseuse in mijn eigen zaak. Ik vind het belangrijk om de ontwikkelingen binnen het vak te volgen om zo up-to-date te blijven. Ik ben creatief in het maken van nieuwsbrieven/flitsen en notuleer graag. Eigenlijk alles wat administratief bijgehouden moet worden, pak ik enthousiast op. Verder ben ik ook actief als vrijwilliger in het inloophuis Marikenhuis in Nijmegen.

Mireille Korst

Mireille Korst

Algemeen lid

Sinds een aantal jaren zit ik in vak van mammacare-adviseur. Mijn onderneming bestaat niet alleen uit het aanmeten van borstprotheses maar ook in de nazorg van borstkankercli├źnten. Mijn ambities reiken verder dan de paskamer. Ik ben zeer ge├»nteresseerd in het verbeteren van de positie van de mammacare-adviseur en van de borstkankerzorg. Daarom ben ik ook actief bij de Borstkankervereniging Nederland en het Buddyhuis.

Petra Kwakman

Petra Kwakman

Algemeen lid

Ik ben sinds 2021 mammacare-adviseur en doe dit werk onder andere binnen ons bedrijf. Samen met mijn moeder heb ik jarenlang een lingeriespeciaalzaak gehad. Ik vind het belangrijk om de klantgericht te werken. Ik werk met verschillende hulpverleners samen, zodat ik mijn klanten goed van dienst ben.